Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül, nagyon picit ejakuláltam sex közben. Mennyire parázzunk?
Nem védekeztünk.
Vannak személyes példáitok, amit megosztanátok?
Jót nevettem, szóval, közel a 30-hoz kisfiúnak állítod be magad, és ujjal mutogatsz a másikra… Felelőtlenek voltatok mindketten, ill. te még rendkívül tájékozatlan is vagy (a partneredet nem tudom).
15: Ilyen kevéssel aktus után nagyon korai terhességi tesztben gondolkodni, esemény utániban viszont még simán. Persze, azért tenni is kell, míg a parázás, meg az, hogy a kérdező szerint idős már a nő ahhoz, hogy hamar teherbe essen mítosz, az ingyen van.
Ez a nő egy demon! Sohasem tapasztaltam még ilyesmit, pedig volt egy pár nő az életemben.
Elcsavarta a fejem, megszédített. Higgyétek el, próbáltam megállj! - t parancsolni, de vele nem bírtam!
Körülbelül könyörgött a végén, hogy csináljuk.. Pedig jó csaj, nálam pedig vannak jobb party-k. Szóval nem értem, miért akar engem ennyire!
Majd megsajnálunk, ha lesz rá időnk! :DD
Te kis sex (sic!)- mester... :DDDD
Te meg egy irigy gechi
Ha tudnád mennyire irigyellek! :DD
Mennyire szánalmas vagy, kérdező...
Egyébként igen, parázz, mert 99%, hogy apa leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!