Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem csak egyetlen pózban dug meg, mit tegyek?
6 éve vagyunk házasok és eddig szinte csak missziben csináltuk.
Unom. Annyiszor kértem már, hogy hátulról is akarom v mondjuk oldalról. De már annyira unalmas mindig ugyanaz a felállás. Orgazmusom sosem volt csak ha magamnak csinálom.
Ez baj? Mit javasoltok?
Beszéltem már vele erről, de semmi
Orgazmusod nem is lesz. Azzal a pacákkal biztos nem, de nem a misszionárius póz miatt.
Javaslat: Beszélj vele nyíltan, asszertívan.
Hetero férfi
ma 20:32
Olvasd el figyemesen a kérdést és kiegészítést! Beszélt vele! Magyarukl írd az asszertív at, mert sok ember jár ide aki nem érti. n értem, de na!
Hetero és?
Én nem javaslom hogy rögtön mást keress!Szeretitek egymást és szeretnél rendesen kielégülni szeretkezés közben ezért próbálj vele beszélni erről.
Van aki szereti közben nézni a kedvese arcát ettől indul be pl.Lehet hogy ez a helyzet nálatok.Mindenki másra gerjed én pl a hangokat helyezem előtérbe nem a látványt.Tehát beszélj vele és próbáljátok ki hidd el neki is tetszeni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!