Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy nekem nem jutott szép, méretes pénisz?

Figyelt kérdés
És emiatt az önbizalmam is elment. Az értelmes tanácsokat köszönöm!

dec. 7. 18:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Mégis mekkora a "kicsi"? El ne hidd már a haverok meg a neten lévő hülyeségeket, hogy mindenkinek 20 centis...
dec. 7. 19:08
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora ? Ha 15 centi akkor nyugi, a férfiak 70% ekkora vagy kisebb. Ha nem több. A maradéknak hiába nagyobb ha rondák, bunkók stb. Szóval kevés akinek nagy meg ki is használja.
dec. 7. 19:09
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
ne gondold már, hogy 18cm kicsi az átlagos
dec. 7. 19:28
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, mire jó ez a méregetés. Én azt hittem, mielőtt megmértem, hogy nagy. Kiderült hogy "csak" átlagos. Pedig akkor még lehetett érezni a szemérem csontot. most már nem, a tenyérnyi háj alatt. Most is mértem, de nem akar sehogy sem 13 centinél hosszabb lenni. Ha kövér vagy, legalább a hájat dolgozd le alóla, ezt egy fitnesz edző is megmondta a Youtube -on.
dec. 7. 19:55
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Mekkora utolsó ? Mármint régen ?
dec. 7. 20:23
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos (vagy saját szemszögemből szerencsére) nem tudom a választ, de egy pszichológus biztosan tud segíteni.

Hetero férfi

dec. 7. 20:26
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
#5 Akkoriban 17 centinek mértem felülről, a csontnak szorított vonalzóval. A zacsi felől alulról mérve persze már 19, de az nem ér. Akkor mégis honnan méritek? Most meg csak 13 centi, de akkor 78 kiló voltam, most meg 116 kg.
dec. 7. 20:28
 8/21 anonim ***** válasza:
57%
A péniszed a legfontosabb értéked? Pff
dec. 7. 20:44
 9/21 anonim ***** válasza:
96%
Hát hetes ha 17 centi volt az nem kicsi méret mint ahogy írtad. A 13 már talán.
dec. 7. 20:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nekem a 18 már menő. :D
dec. 7. 22:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!