Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szükségem van a véleményetekre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van a véleményetekre, lányok, mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Fiatal nö vagyok, és mostanában olyan helyzetbe kerültem, amiben elég nehéz dönteni. Két férfi van az életemben, mindkettőt szeretem, de teljesen másképp. Két éve vagyok együtt a párommal, akit nagyon szeretem, de ő már egy ideje tud arról, hogy van egy szeretőm is, akivel szintén van egy szorosabb kapcsolatunk. Ő igazán szereti nézni, ahogy a szeretőmmel vagyok, és emiatt egy bizonyos "cuckold" dinamikát alakítottunk ki. A szeretőm az ágyban sokkal aktívabb, és más értelemben is teljesen más típusú kapcsolatunk van. Tény, hogy jobb vele a szex, és nagyon szeretem azt a szenvedélyt, amit ő hoz az életembe. A párom viszont mostanában kezd egyre inkább féltékeny lenni, és azt mondta, hogy véget akar vetni a kapcsolatunknak, ha továbbra is ott van a szeretőm.

Mivel nagyon nehéz dönteni, és nem akarom megbántani sem a páromat, sem a szeretőmet, kíváncsi vagyok, mit gondoltok ti, lányok. Hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet? Hogyan lehet választani két olyan ember között, akiket mindkettőt szeretem, de különböző módon? Köszönöm előre is a tanácsokat és véleményeket!"

dec. 7. 09:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Te ugy gondolod, hogy választhatsz? Szerintem igazán egyiknek sem kellessz.
dec. 7. 09:43
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem gondoltál rá, hogy mi lenne ha megküzdenének érted? Szerinted melyikük győzne?
dec. 7. 09:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Megkuzdeni? Hogyan? Sosem errol szolt ez kozottunk.
dec. 7. 09:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy olyannal aki nem érted van veled? Testestűl, lelkestűl. El lehet dönteni könnyen, hogy kit, hogyan szeretsz. Ne bonyolítsd túl!
dec. 7. 09:48
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Box, birkózás stb. Ezt értem, de lehet segítene dönteni.
dec. 7. 09:48
 6/20 Laylah ***** válasza:
83%
Egyiket sem szereted, csak azt, amit nyújtanak neked.
dec. 7. 09:49
 7/20 anonim ***** válasza:
56%
Kis naív ribizli.
dec. 7. 09:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Miert vagyok naiv? Ribizli biztosan nem.
dec. 7. 10:04
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik kapcsolat sem fog működni a közös dinamika nélkül, és bármelyikkel is maradnál, a közös múlt egy csúnya foltként fog éktekenkedni a nappaliban. Szerintem ha nem dugná a homokba fejét a kapcsolati háló egyik résztvevője sem, akkor elválnának útjaitok. Ha valakivel maradsz, az csak megalkuvás lesz, mert a kapcsolat már törött.
dec. 7. 10:08
 10/20 anonim ***** válasza:
54%
Csak használgatnak ennyi.
dec. 7. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!