Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami szerintetek szexi lehet egy dagi nőn is?
Előre szólok nekem egyedi ízlésem van :)
Szóval legfontosabb, hogy egyáltalán nem a ruha teszi az embert, csak akkor érdemes ebbe energiát fektetni ha szereted ezt a játékot vagy mondjuk ad egy kis magabiztosságot, hogy van rajtad valami.
Szerintem egyáltalán nem kötelező, hogy szexi fehérnemű legyen. Nekem pl. a csipke nem is tetszik. Ami még szintén nem tetszik az a nylon harisnya, borzalmas. A szexi fehérneműkben pedig ami hibás tervezés szerintem, de mégis sokat látni az olyan ruhák amik vékony áttetsző anyaggal takarják a nagyobb hasat vagy nagyobb feneket, ugyanis az áttetsző anyag az nem eltakar hanem kifejezetten vonzza a szemet és mire? arra ami előnytelen? hülyeség, nem jó irány.
Szerintem egyébként a hagyományos ruhatár is kiválóan bevethető azzal az egyszerű logikával, hogy csak egy dolgot hagysz fent, ha alkalmas rá akkor lazábban szexibben. PL. gombos blúz, lehetőleg hosszú ujjú, de melltartó és bugyi nélkül, alig begombolva vagy be se gombolva. Bármilyen szoknya, minden más nélkül. Zakó önmagában. Kötött sapka, sál, ehhez jól megy a térdzokni is. Öv önmagában. stb. De lehetsz kreatív is, pl. régi polót bevagdosol egy ollóval...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!