Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők Kinek jön be.vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők Kinek jön be.vagy próbálta már a vazelines farkat?

Figyelt kérdés

Milyen a sex vele?

Farkamba 15 mili van

dec. 6. 12:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
88%
MItől nem lenne az? Maga a vazelin nem keményedik meg,hiszen egy idegen anyag. Én meg a vazelint ismerem
dec. 6. 14:22
 22/43 A kérdező kommentje:

17#

De a nők nem!!!

Vergődve élveznek el

dec. 6. 14:23
 23/43 A kérdező kommentje:

21#

Akkor nem jól ismered...

Alapból vastag lett tőle..

Sőt még hosszabb is mert a súly elejébe húzta lefelé...

dec. 6. 14:33
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

azért ne legyél ilyen büszke, mit kerestél? egófényezést? vagy valaki már porba tiporta a vazelined becsületét és itt akarod vissza szerezni?

hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen volt már dolgom ilyennel, az első páromnak olyan volt, de vele soha nem tudtam elmenni, max vergődni esetleg xd

ha nem tetszik az ellenvélemény akkor te valójában nem válaszokat akarsz..

bár én azt is kétlem hogy volt-e közöd nőhöz.. mármint igazi nőhöz..

dec. 6. 14:35
 25/43 anonim ***** válasza:

[link]

Olvass akkor.

dec. 6. 14:36
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

– Előfordul, hogy hónapokig, akár évekig nincs gond, azonban előbb-utóbb mindannyiuknál érezhető, látható következményekkel kell számolni. Sok esetben a vazelin kikezdi a bőr szöveteit, sebek alakulnak ki, valamint az érintett fél nemcsak a nemi életre lesz képtelen, hanem vizelési gondokat is tapasztal

– hangsúlyozta. Megjegyezte, ha nincs kezelve a bőrfelület, akkor elfertőződhet, sőt, vannak esetek, amikor a péniszt amputálni kell.

dec. 6. 14:39
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne vitatkozz és nezz hülyének mindenkit! Feltettél egy kérdést. S csak negatív kommentet kapsz, és nyomatod a vélt igazad! Te vagy az egyetlen, akinél nemokozott kárt a vazelin, s te vagy akinek a retkes f.sz.ba kőkemény, az a vazelin, ami mindenki másnál lágy tapintású A vazelin az egy lágy tölt anyag.
dec. 6. 14:40
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyre nagyobb butaságokat hordasz össze. Még a hossza is nőtt, ja persze!

Vergődve élveznek el. Most pihenj, igyál valamit, addig találj ki még nagyobb butaságokat!

dec. 6. 14:43
 29/43 A kérdező kommentje:

27#

Én nem nézek hülyének senkit sem.

Miért is néznék?

Véleményt írhat bárki.

Mit nem lehet elhinni hogy nem puha?

28#

Igen nőt a hossza is!

Mert ugye a súly húzza lefelé.

24#

Nem vagyok büszke és nem keresek egófényezést,

Írtad hogy volt már dolgod akinek volt vazelin a farkába.

És nekem ne ad be hogy nem volt másabb a sex.

dec. 6. 14:54
 30/43 A kérdező kommentje:

28#

"Vergődve élveznek el. Most pihenj, igyál valamit, addig találj ki még nagyobb butaságokat!;

Igen!!!!

Vergődve meg spriccelve.

dec. 6. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!