Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Ti szoktatok beszélgetni a szexualitásról,és a masztizásról a szüleitekkel? Szüzekről van most szó!
Kérdező a szülők valószínű csak aggódnak, hogy hülyeséget csinálsz, vagy átvernek, kihasználnak, stb... Ezt ne vedd a lelkedre.
Az, hogy neked el "KELL" mondanod az minimum kommunikációs hiba, mert helyesen úgy hangzik, hogy "örülnének a bizalomnak ha beavatod őket". Viszont ha tényleg elvárják, az már részükről egy téves hozzáállás.
(48F, hasonló korú lánnyal)
En no vagyok,mar 29,de orultem volna,ha anyu vagy apu edukál ebben a temaban. Anyu annyit tett,hogy fogamzasgatlot iratott fel nekem,amint lett barátom. O fiatalon lett terhes,nem akarta,hogy enis igy legyek.
De ezen kivul semmi. Nekem nagyon elzarkozo,temakat tabusító szuleim voltak ezen a teren. Egyebkent pedig mindenben szamithattam rajuk.
Ez viszont nekem hiányzott a kamaszlétemből,es ebbol fakadoan nem is tudtam,hogy az elso pasim,amit muvel velem,az nem normalis. Ha mondjuk a szuleim elmindjak,hogy kene banni egy lannyal egy fiunak,akkor talan okosabb vagyok,igy viszont hagytam olyan dolgokat amik traumat okoztak es nehez volt feldolgozni.
Most mar edesanya vagyok,ha a kisfiam olyan korban lesz,az apukajaval biztosan mindenbem mellette fogunk allni,es elmondunk mindemt,amit szuksegesnek erzunk. Azt is,hogy vedekezzen,azt is,hogy egy lannyal hogy illik bánni, es a tobbi.
-Az is lehet, hogy többet tudsz a témában dolgokról, mint a szüleid, ha sokat kutakodtál/jártál utána dolgoknak.
-Lehetséges, hogy kontrollmánia a szüleid részéről, vagy ne csináld azt, mert féltenek vagy csak "jót akarnak" neked. Hogy mi a jó neked azt csak te dud eldönteni. Ezt emiatt írtam, hogy légy óvatos a szüleiddel.
-Szabad akaratod van, szerintem nem kötelező beszámolni nekik a te szexuális életedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!