Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy pasival chetele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy pasival chetelenétek és ilyen képet küldene tetszene vagy inkább nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

dec. 5. 19:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

10.

Könnyen bizonyíthatod, csinálj egy képet még és tedd ide ki kommentben, úgy hogy tartasz a kezedben egy golyóstollat. Vagy egy papírt amire ráírod, nem vagyok kamu. 😆

dec. 5. 20:24
 12/25 A kérdező kommentje:
Én bizonyítsam? :D hat bizonyítsd be te amit állítasz
dec. 5. 20:32
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Rengeteg helyről lehet leszedni képet amit nem lehet visszakeresni. Én is tudnék fiúkat- lányokat amiket sosem találnál meg.

Nekem aztán mind1. De én a helyedben megcsinálnám így legalább nem lenne kétség. Így viszont inkább tényleg az lesz, hogy netről szedted a képet…

dec. 5. 20:43
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Nagy tesztoszteron bomba lehetsz kb egy szál szőr nincs a testeden. Kislány 😂
dec. 5. 21:34
 15/25 anonim ***** válasza:
30%
Izmosnak meg azért tűnsz mert vagy 60 kg
dec. 5. 21:35
 16/25 anonim ***** válasza:
45%
Lennék a rib.ncod.. 😏
dec. 5. 21:41
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
Én mondjuk elég bevállalós és perverz csaj vagyok de nekem nagyon bejönne ha beszélgetés közben átküldenéd ezeket a képeket, akár lejjebbit is 🤭
dec. 5. 21:43
 18/25 Mendy98 ***** válasza:
29%

Ha beszélgetés közben valaki elküldene nekem egy ilyen képet, instant tiltanám. Csak egy fokkal jobb, mint a dickpick.

Ez nyomulás, ráadásul tiszteletlen a nővel szemben, ha ilyet csinálsz.

dec. 5. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem egy órát nem bírnál dolgozni vagy igazi spirtot nyomni, max a kondiban a kényelmes gépeken.
dec. 5. 21:57
 20/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
69%
Nekem nem tetszik női szemmel. A csupasz kar, a csupasz mellkas, a csupasz áll/arc, ezek mellé még az a nyaklánc…
dec. 5. 23:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!