Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen állandó kivanossag?
Sziasztok!
23 éves nő vagyok, 16 hetes terhesen. ( Tervezett baba).
Párommal eddig heti 2-3 alkalommal voltunk együtt, mindkettőnknek elég volt ez a mennyiség.
Az utóbbi 1 hónapba viszont nagyon kivanós lettem, napi szinten igényelnem a szexet.
Normális ez? Más is járt már ebben a cipőben?
😀😀😀Mi terhesen(10évvel ezelőtt)mentünk bele az első hármasba +pasival aztán később lánnyal. Pont ez miatt. Azóta is szeretjük de inkább lánnyal😊
42n
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok beteg nimfomániás🤣 Nálunk is ez van, csak már 20.hét fölött... szinte egész nap csak arra várok, hogy hazaérjen, és legyen valami, főleg az orált kívánom nagyon (adni), előtte nem engedtem azt sem, hogy a számban fejezze be(jövőre lesz 18 éve, hogy együtt vagyunk), most meg "megleptem vele" , hogy nem hagytam abba a vége előtt, és azóta ez természetes lett minden alkalomnál😅
Análra is nagyon rá vagyok pörögve, pedig egy kezem elég, hogy megtudjam számolni, hányszor csináltuk eddig, de valahogy most nem merek kockáztatni a fertőzésveszély miatt, pedig nagyon szeretném ... 1-es válaszoló nagyon meglepett ezzel, hogy ilyenkor kezdtek hármasozásokba, akkor gondolom anál is volt 😶 a 3. hogy viszonyult a terhesség tényéhez?
Hát igen nálunk is volt szex . Hagyományos ( messzi , kutya ) meg orál , anál . A védőnő pedig mondta , hogy óvatosan a nemi élettel . De mi nagyon kívántuk és nem foglalkoztunk semmivel , jól éreztük magunkat .
Csütörtökön szültem , még szerda reggel volt szex . Kifli pózba .
3.Nem csam te vagy beteg, nektek is ajánlom😁 Anál is volt igen, és egyszerre nagy nehezen a puncimban is ketten. Az is elég durva amúgy.😊
Második alkalommal derult ki, hogy egyaltalán nem zavarja 😊 természetesen belém jöhetett ő is és a párom is. Utánna lányra váltottunk.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, szoktam masztizni is :)
Anált és hármast nem próbáltam, nem is vágyok rá, de szexelni a párommal barmikor tudnék...
Ez terhesség függő is. Első gyermekemmel kB egész terhesség alatt 3-4 alkalommal voltunk együtt. Most 32.hetig kétnaponta. 2 hete viszont a férjem már nem akar.
34hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!