Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Találtam mit csinálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Találtam videot,fotokat a pasirol akivel együtt vagyok. Ti mit tennètek abban az esetben, ad 1, előttem volt a csaj,2 beszèltem is ezzel a csajjal règebben, pedig nem tudtam hogy ő volt,de akkor azt mondta semmi nem volt közöttük. Tanácstalan vagyok,mindkettő tagadta, ès van e bármi közöttük azota is,ha tagadnak? Vagy ti szembesitenètek a pasival,hogy akkor ez mi?

dec. 5. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tuti bizonyítékod van, hogy hazudik, nem kell szembesíteni se, csak otthagyni ha neked ez nem fér bele. Amit én meg is értenék...
dec. 5. 11:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezt èrtem, de mint irtam ez a csaj akkor volt amikor mèg nem ismertem a pasit.. igy?
dec. 5. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk sose értettem ezeket visszamenőleg minek tagadni ha nem volt közötök egymáshoz amikor ezek összejártak.

A hazugságért bárkit kitakarítok szemrebbenés nélkül az életemből..

dec. 5. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Így is a te döntésed. Beszéld meg vele, hogy miért kamuzik.

Neked probléma, hogy volt vele korábban?

dec. 5. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem voltál neki "így" akkor miért érdekel hogy mi is volt a múltjukban? Te sem vagy angyal gondolom.
dec. 5. 11:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Az hogy kivel,mennyit ,hol, stb volt előttem bárkivel is,semmi közöm hozzá, ahogy neki sem hogy èn kivel. Az hogy mièrt kamuznak az a kèrdès. Ès ha lelèpek,akkor ugye feltennè a kèrdèst is,hogy most ez mièrt..?
dec. 5. 12:00
 7/15 A kérdező kommentje:
5-s Mièrt gondolod azt hogy èn sem vagyok angyal? Ismersz?🙂
dec. 5. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Neked is van vaj a füled mögött, lehet nagyobb mint a " bikádnak"
dec. 5. 12:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Több
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert egyik csaj sem az. de ez a sztori szempontjából mindegy. :D
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!