Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg undorító ha egy lánynak spriccelős orgazmusa van?26/L
Figyelt kérdés
dec. 5. 07:02
21/28 anonim válasza:
Miért lenne az? Ja hogy valakinek próbléma ha kicsit több előkészület kell ágyban.
22/28 anonim válasza:
Nekem is az van, én előnyét érzem inkább.
23/28 anonim válasza:
Én rendszeresen spriccelek, de előre nem tudok beszélni az aktuális partneremmel erről nyilván, sokszor így meglepetésként éri a pasikat, de nem úgy vettem észre, mintha nagyon zavarná őket. Engem annál inkább, mert irányítani nem tudom, de utána a takarítás az huhh. 20/L
24/28 érdeklődő35 válasza:
23# ahogy a 19es is írta: gumilepedő a megoldás. Egyszerűen az ikeában is lehet kapni vízálló lepedőalátétet. Ez amúgy se árt, mert az izzadástól is védi a kárpitot...
Persze, ha máshoz mész fel, akkor ő nem feltétlenül így készül az első alkalomra 🤔😎
26/28 anonim válasza:
#13 Látom "megy" a szavak értelmezése te szellemi fogyatékos!:) Hol olvastál olyat, hogy nem jön be bármi is? Ne a 3 centis pöcsödön próbáld felfedezni a női test rejtelmeit, és nagyobb lesz a siker reménye ! Ne pityeredj azért el, mert egyszer hátha lesz neked is nőd és nem csak az marad, hogy beugatsz másoknak, seggarc:)
27/28 anonim válasza:
Mier lenne undorito ? A pasiknak is spriccel, es ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!