Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt lányok, akik szerint 12-13 cm péniszméret kicsinek számít?
Szeretem, becsülöm, nem csaltam meg egyszer sem.
Ha rendesen feláll akkor jó a szex. Megtanultam már az évek alatt, hogy lesz nekem is jó, melyek azok a pózok amelyeknél jobban érzem.
Külsőre nagyon vonzó férfi, gyakran megkívánom.
Én is teszek a kapcsolatba.
Persze hogy kicsi!
De igazából ne agyalj rajta nem tehetsz róla és nem tehetsz ellene.
Ez van fogadd el.
Nem kell szégyenkezz.
Nem kicsi csak átlag alatti.
Tapasztalatból mondom pár évig fent voltam a RL-en.
Nem már nem csinálom.
Nem nem kérek privátot.
De ha mégis kapok akkor majd ide bemásolom. :-P
13.
Ez pedig az úgymond hivatalos módszer a mérésre. Az összes kutatást csontig nyomva mérik tudtommal. Bone pressed measurements a neve. Ez azért van így mert nem mind1, hogy 60 vagy 90 kg-san mérik meg mert több cm is a különbség pedig a farkad nem lesz kisebb vagy nagyobb..
Tehát te a hasfal bőrétől mérve mondod hogy kb 13cm az átlag Mo-n? Itt sokak szerint 15-16cm. ami szerintem is sok és inkább neked van igazad.
Vannak a köveér pasik akiknek a farkuk felett ott az a sok háj.
Ők meg sem tudják rendesen mérni?
Nekik azért is kicsi mert be van hízva és a hájtól nem is tudják benyomni rendesen a nőnek?
Vagy alapból kicsi nekik háj nélkül is?
Én akit ismerek pasi neki kicsi talán 13 centi. Én ekkorát még nem is láttam csak nagyobbat.
Egy mobil 17centi na neki annál sokkal kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!