Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Londonban és az angliai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Londonban és az angliai városokban tényleg ennyi és ilyen szintű krvák vannak?

Figyelt kérdés
Láttam youtube-on angliai nightlife videókat. És hát őrület, hogy mi van ott, pedig más európai ország sem kispályás. Kinek milyen tapasztalatai vannak az ottani bulizó, alkoholista nőkkel?

dec. 3. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Mindenhol vannak ilyen csajok. Nyilván egy több milliós fővárosban több van mint egy kis fauban. Nem értem mi a gondod? Ezak a csajok jók egy éjszakára de hosszútávon senkinek sem kellenek.
dec. 3. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Még annyit az előzőhöz, hogy azokat a csajokat akik a felvételire készülnek otthon, vagy tanulnak az egyetemi vizsgájukra őket meg nem fogod látni, hiszen ők otthon vannak vagy koliban. Ezek kizárólag csak az alja csajok ezekben a videókban és nem biztos, hogy az aki közönségesebben öltözködik az valóban alja nő is.
dec. 3. 20:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Ok, de nem ez volt a kérdés. A második válasz is felesleges.

”Ezek kizárólag csak az alja csajok ezekben a videókban és nem biztos, hogy az aki közönségesebben öltözködik az valóban alja nő is.”

De, az. Amúgy meg magadnak mondtál ellent egy mondatban.

dec. 3. 20:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem is átjött az a hírhedt igénytelenség. Azt meg tudom, hogy Londonnak is vannak veszélyes részei.
dec. 3. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
azért elmennél oda “kalandozni” mi?
dec. 3. 22:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze. De még mindig nem kaptam választ a kérdésre.
dec. 3. 22:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

meg kell róla győződni személyesen,utazzál

ki

dec. 3. 22:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy fél Magyarország kint él.
dec. 3. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én Londonban élek. Amit videókat látsz Soho negyedben főleg bulitúrista csajcsoport. London Róma után a legnébszerűbb európai város a turisták között. Sohoba nem a londoniak mennek, őket nagyobb eséllyel találod meg példaul Budapesten. Ugyanez Amszterdamban is igaz.
dec. 3. 22:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen a Soho London környéke. Arra én is gondoltam, hogy egy bizonyos részük biztos külföldi, viszont hallottam beszélgetéseket a tipikus angol akcentussal.
dec. 3. 23:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!