Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mekkorát lőttök?
Figyelt kérdés
tegnap 16:11
2/9 anonim válasza:
Volt h kutyában amikor kihúztam a csajból kapott egy tarkósat.
7/9 anonim válasza:
Nagyon változó. Van, hogy csak pár centire, de volt már, hogy a puncitól egész az arcáig lőtt. Előre nem lehet tudni, milyen hatótáv lesz...
8/9 anonim válasza:
Akkorát, amennyi van. 50 + év körül, amikor először jelentkeztek a merevedési problémák, eljutottam oda, hogy egy csepp sem volt. Lehet, hogy ebbe a kemoterápia is besegített, mivel 2000 -ben vastagbél rákom volt. Aztán valaki itten ajánlotta nekem a Mantak Chia A multiorgazmusos férfi című könyvet, ami alapján egész nap izgattam magam anélkül, hogy elsülne. A bibi csak az, hogy a nap végén mégis kell az a magömlés, mert felhúzott íjjal nem fogsz tudni aludni, sőt másnapra még merevedésed sem lesz. A tegnapi adag, már beterítette a hasam, annyi anyag lett. Szóval folytonos izgatással lehet elősegíteni a tesztoszteron és vele az ondó termelődést még 66 + évesen is. A feleségem szerint én szexmániás vagyok. Lehet, igaz, a szép nők látványa (Képeken és videókon), és minden napos erotikus stimulálás nélkül én már halott lennék. Az asszonyt is meg lehet ölelgetni néha, de az nekem édeskevés. Eléggé aszexuális ő, énhozzám képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!