Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Attól még hogy leszoptam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól még hogy leszoptam magam, attól ugye még heterónak számítok🥺? 21/F amúgy a nőkhöz vonzódom

Figyelt kérdés

dec. 3. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Persze. Én is leszopnám magam minden nap, ha tudnám. Jó a farkam íze, illata. 36F
dec. 3. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy akit leszoptál meleg volt-e. 🤔
dec. 3. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:
# 12 szerintem magát szopta le...
dec. 3. 15:39
 14/17 he84 ***** válasza:
100%
Ettől senkinek nem változik meg a nemi beállítottsága, ez butaság. Ennyi erővel, ha valaki masztizik, akkor sem heteró, mert a saját nemi szervét simizi, dörzsöli stb. Itt csupán annyi a különbség, hogy szájjal is eléri önmagának, nincs ebben semmi rossz. Nem is értem, hogy többen miért hiszik azt tévesen, hogy más nem beállítottságra utal,...
dec. 3. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Értem mondjuk, de azért egy picit fura. Bár amikről hallottam már, nem csodálkozom ezen.
dec. 3. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy csináltad? Próbálkoztam párszor de nem érem el
dec. 3. 16:30
 17/17 he84 ***** válasza:
Ha sajnos, ha nem, de tudd 16-os válaszoló, hogy a legtöbb férfi nem éri el. Csak kevesen tudják és kicsit szerencse kérdése is.
dec. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!