Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok használni síkósítóként?
Figyelt kérdés
Szeretném kényeztetni magam, anális úton. Viszont teljesen kezdő vagyok ebben, és nincs itthon síkosító, és nem is szeretnék venni, mert elég drágák. Csak erre a célra tudnátok ajánlani valami mást síkosítóként, ami nem ártalmas? Én dm-es babaolajra gondoltam.dec. 2. 20:33
3/18 anonim válasza:
Nem érdemes spórolni a síkosítón. Ez amúgy szex kategória.
4/18 anonim válasza:
Bioglide DM-ben. Mindenmentes, nem csíp. Mondjuk drága 5-6eFt, de nagyon jó.
6/18 anonim válasza:
Babaolaj...
Jó nagy hülye vagy...
Ilyen alapon bármi is jó ami csúszik.
Pl. gépzsír.
Csak egy alapszabályt kell betartanod: semmit ne használj belülre ami kívülre való. Ennyi.
Vegyél síkosítót.
7/18 anonim válasza:
Szerintem kamu kérdés, mert nem lehet valaki ennyire fantáziátlan.. nőknek amúgy is szokott lenni kézkrémük, az pl. jó.
De a babaolaj is jó.
8/18 anonim válasza:
Kívancsi lennek miért pontozták le a Bioglide-et. Ez egy kamu kérdés lesz.
9/18 anonim válasza:
Mi a párommal ezt használjuk: Durex Naturals a DM-ben szoktam venni nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!