Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aktua nelkul lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktua nelkul lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Belem kerulhetett a sperma akar kozos furdeskor vagy akar pettingkor? Ma kene megjonnie de meg semmi. Hasam mar parszor gorcsolt, de a mellem meg mindig nem duzzadt fel, pedig egy hettel

elotte mar mindig felszokott. Illetve azt figyeltem meg hogy az utobbi honapokban, egesz honapban feher folyasom volt mensitol mensiig, ez nem tudom mi miatt lehet

ma 15:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Elirtam a kerdest. Aktus****
ma 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem sok esélye van, hogy így terhes maradsz,de mint mondják, az ördög nem alszik. De ne stresszelj egyenlőre rajta.
ma 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez alapján nagyon minimális esély van rá, leginkább 0-hoz közeli. Még ne parázz rajta, a tested nem egy gép! Nekem két hónapja kinyúlt 30 naposra a ciklusom, ami szokatlanul hosszú idő volt, múlt hónapban pedig előtte napokig barnáztam, stb, ami szintén nem jellemző... Ha nagyon aggódsz, 1-2 napon belül csinálhatsz érzékenyebb tesztet, de még várj.
ma 17:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Pedig tenyleg nem volt aktus. Ujjazaskor pedig figyeltunk hogy ne legyen semmilyen az ujja
ma 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!