Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok ha a csaj sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ha a csaj sokat böfög/ fingik ?

Figyelt kérdés
Van ilyen akinek bejon vagy ez zavaro és fuj?
ma 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Cuki akkor is, ha lepontozzák, gykrk.
ma 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
A nők is emberek, de kultúrember nem a másik arcába csinálja, hanem diszkréten.
ma 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Nekem kényeztethetné a tüdőmet is
ma 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Mi a barátommal szoktunk egymás előtt, teljesen természetes dolog. Volt, hogy kapcsolat elején visszatartottam és nagyon puffadtam tőle és haso görcseim lettek, szóval az egyáltalán nem jó. Nyilván nem all day toljuk, de ha kell, akkor kell.
ma 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ. Mondok két szélsőséget.

1: evett valamit, amitől felpuffadt, és folyamatosan szisszent, mint a csatos üveg. Ez van, engedje ki csóró, tök cuki.

2: vihogva odajön hozzám, hogy húzzam meg az ujját, majd olyan öblöset fortyant, hogy a függöny is meglibben a háttérben. Na ez k.rvára nem szexi, ilyet ne csinálj kérlek.

ma 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!