Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők akiknek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek nem jön be a nagy pénisz méret?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam egy olyan prosti hirdetést, ahol az volt leírva, hogy kéri tisztelettel azokat az urakat akiknek 17 centi vagy annál nagyobb a mérete, hogy ne hozzá jöjjenek.

Nocsak. Ezek szerint mégis van olyan nő akinek nem jön be ha valakinek ilyen hatalmas 30 centis néger farka van?

dec. 1. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Legtöbbnek felesleges is 17cm is felette meg ne is beszéljünk.

Csak itt jönnek a trollok, meg akinek 11,5cm a farka de itt leírja, hogy neki 20+ és az a 470 nővel akivel volt abból 450nek tövig bement a 20+as is. Nem mondom biztos, hogy van olyan is akinek befér de a legtöbbnek nem. Kb annyinak fér be mint ahány férfinek 20+ a farka.

dec. 1. 17:52
 2/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%
Én sem szeretem a nagyot. Max 17cm. Páromé ekkora, de elég sokszor szokott fájni ha tövig nyomja.
dec. 1. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Vannak. Én is ilyen nő vagyok. A méret de inkább a vastagság miatt fájdalmas a szex egy nagy péniszű pasival. Lehet azoknak a nőknek nem okoz gondot ez, akik már szültek.
dec. 1. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Egy szerelmi kapcsolatban a partnered rád tud hangolódni és befogadni 17nél nagyobb péniszt is, ami élvezetet is fog okozni. Amiről te beszélsz az munka. Kényszer szex, ami neki arról szól hogy minél gyorsabban élvezzen el a kliens. Nincs egymásra hangolódás, csak gépies kamaty. Ott egy kis farkú gyorstüzelő az ideális partner.
dec. 1. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Valódi 20cm tövig nyomva, egy gyomorszondázásnak felel meg a hüvely felöl tekintve! A nagy lónak a fh.szát ugrálnak ilyen méretekbe. Most nem reklámoznám, de amikor volt egy leányzó, és mondtam neki, hogy dehát az enyim olyan átlagocska, nehogy csalódjon. S amikor meglátta, ez volt a reakciója" te szt szh.r te viccelsz? Ez hatalmas, ami valójában 1cm. Mondom ez hatalmas? Azt mondja ez van vagy 20cm. Nem vitáztam, vettem a lapot, és csak annyit mondtam. Lehet nemjól mértem. Na ennyit a női ránézéses mérték érzékéről.
dec. 1. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

4.

A hüvely tágulása is véges és egyén függő.

Ez olyan kb mintha férfi részéről úgy működne, ha csak megdugsz valakit gyorsan akkor 14cm a farkad, ha szerelmes is vagy akkor 18cm. Szóval ez nem így működik.

dec. 1. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
5-ös normális nő nem a méreted nézegeti, hanem kipróbálja.
dec. 1. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
Mivan kérdező? Irígy vagy, hogy mi kifejlődtünk? Nehogy már én szégyenkezzek mert nagy a farkam.
dec. 1. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

A k.rvák azt szeretnék ha a lehető legkönnyebben, leggyorsabban lemenjen 1-1 "fuvar". Az átlagos, kicsi cerkához sokkal könnyebben el tudják magukat engedni erőfeszítés nélkül, így részükről könnyebben lezavarható.

Amúgy a nők vaginamérete pont annyira szór mint a férfiak péniszmérete. Vannak nagyon szűk nők akik kifejezetten nem szeretik ha a pasinak vastag, vagy nagyobb van.

dec. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!