Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik a nagyobbat preferáljátok, mit éreztek benne jobbnak?
Ez nem egy napi kis-nagy farok kérdés, tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki szereti a nagyobbat, illetve anatómiailag is eltér sok hüvely méret. Volt akibe én is túl nagy voltam, de olyan is volt akiben azt érzem elveszek, és érezni lehetett hogy simán be tudna fogadni sokkal nagyobbat.
Arra vagyok kíváncsi hogy az olyan lányok akik a nagyobbat preferálják, mit szeretnek benne jobban, érzetre mennyivel másabb?
Minnél jobban felizgulok, annál nagyobbra tágulok. Ilyenkor egy kisebb farok "elveszik" bennem, nem érzem. :(
Viszont egy nagy vastag szerszám pont ilyenkor válik tökéletessé és ha jól bánik vele a pasi, akkor isteni jót tudok vele kefélni és garantált a hüvelyi orgazmusom is. Az igazán király, mikor spriccelve élvezek el, bár azt kevés pasi képes nálam elérni pusztán a farkával. De nem lehetetlen. Viszont kell hozzá a méret és a tempó is.
36N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!