Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy a makkom a farkam legvastagabb pontja ?
Figyelt kérdés
Nektek is ilyen ? Képet max privátban mutatok.tegnapelőtt 18:46
2/22 anonim válasza:
Dehogy gáz. Úgy szép és én úgy szeretem.
4/22 anonim válasza:
Ki nem szh.rja le! De egyébként a farkad legvastagabb része te vagy!
5/22 anonim válasza:
Furcsa hogy egyeseknél ez is téma , semmi más csak állandóan a farokkal foglalkozni.
6/22 anonim válasza:
Nekem is. A töve 3,5 centi, de a makkom karimája 5,5 cm. Képet meg nem kérek. Úgyis az enyém a legszebb. Csak egy kicsit vastag a vége. De ha siránkozok, ha nem, akkor sem lesz vele kit megdugjak, tehát kárnak van. A magam örömére meg mindegy, hogy mekkorát hegyezek. Bár az állítás attól még lehet igaz, hogy: "Nagy test,nagy élvezet".
7/22 anonim válasza:
Az a baj a nagy makk, végyonyabb test-el, hogx kis helyen stimulál, és jóval puhább is.
8/22 anonim válasza:
Nekem is.A szára 4,5cm.,makk 5,3cm.
9/22 he84 válasza:
Elárulom kérdező, hogy szinte minden férfinak a makkja vastagabb.
10/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt szerintem izgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!