Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányéves volt a legfiatalabb szexpartnered?
Figyelt kérdés
Hogyan hoztátok össze?
Kort nemet irjatok
tegnapelőtt 16:53
1/40 anonim válasza:
15,5 volt..
Én meg 28 akkor.
Igazából egy kis ribi volt, aki "hasznoszerzés miatt" adta magát oda.
2/40 anonim válasza:
17éves volt én 26
baromi energikus volt, konkrétan vele volt eddig a legjobb :D fura vagy sem.
28f
4/40 anonim válasza:
konkrét behatolás vagy petting is ér?
5/40 anonim válasza:
14 eves mult par honappal. Chat.hu-n futottunk ossze, kozos fetis (medical) hozott ossze. Akkor 42 voltam, most 57F.
8/40 anonim válasza:
17 volt a lány, én 35. Ugyan úgy volt mint az 1-es válaszolónál.
9/40 anonim válasza:
Azt az iphone-t amit épp lecsélrtem.
10/40 anonim válasza:
A srác 18 volt, én akkor 26. Barátnőm öccse, hónapokig próbálkozott már előtte, miközben nekem volt párom. Szakítás után beadtam a derekam. Hónapokig összejártunk szexelni.
Most hogy mindketten szinglik vagyunk újra kezdtük.
29N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!