Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy értelmi fogyatékos lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy értelmi fogyatékos lány (aki 18 évesen kb. egy 8 éves gyerek szintjén van) lehet e szexuális érdeklődése a másik nem iránt?

Figyelt kérdés
Abból indulok ki, hogy egy 8 éves gyerek még nem érdeklődik szexuálisan a másik nem iránt.

nov. 29. 23:11
1 2
 11/14 mantis religiosa ***** válasza:
18%
És akkor szegény éliete végéig úgy marad kívánósan?
nov. 30. 06:54
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
5-ös. A kérdés az volt lehet e érdeklődés e a másik nem iránt, és igen lehet.
nov. 30. 07:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Valójában ez elég szomorú téma. Mert vágyak vannak, érthető okoból szeretné megélni, de nem lehet. Sőt, alap helyzeten jogilag is problémás lehet így... pedig biológiai szükséglet.
nov. 30. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem van,lett egy ilyen ismerősöm akit egy szülinapi partin ismertem meg /annyit tudok csak ,hogy oxigén hányos állapotba került a szülésnél ..na mindegy nem ez a lényeg ,elmaradott szinten van kissé,a csaj, konkrétan szétbámult,mellém ült beszélgetett velem ,nyilván új voltam neki, minden kérdését megválaszoltam ami néha gyerekes is volt a társaág örült hogy kicsit vele is foglalkozik valaki és nem egyedül ül a sarokba ahogy általában lenni szokott..nem vettem viszont rossznéven de komolyan se a dolgot,

következő találkozásnál konkrétan a nyakamba ugrott és belebúgott a fülembe malacságokat majd megkért hogy vigyem el kocsikázni valahova ,nem tettem meg, azóta sértődötten kerül... na sebaj nem akartam magamnak problémát,de átéreztem a helyzetét vajon hányszor utasították el neki is vannak vágyai stb. de nem akartam sajnálatból megdugni..meghát nem vagyok egyedülálló ezért sem tehetek ilyesmit.. néha viszont motoszkál a fejembe a dolog miután találkozunk és elkerül.konkrétan átmegy az utca másik oldalára..vissza halottam ismerősöktől ,hogy otthon azt mondta,hogy szerelmes belém,az se zavarja hogy nem vagyok egyedül ..nehéz ügy az ilyesmi...

dec. 1. 06:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!