Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok!Mire számítsak?Alakul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Mire számítsak?Alakul valami a lánnyal és azt kamuztam neki, hogy jó nagy van. De valójában kicsi. Beégek? Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
ma 21:23
1 2
 1/13 cinderella_ ***** válasza:
88%
Ha valami alakul, akkor az nem amiatt, amit kamuztál. Ha oda kerül a sor még meg is könnyebbül majd, hogy kamuztál. 😅🫢
ma 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben ezt kamuzzák,lásd itt a gyakorin. Ez már csak a lányon múlik,meg azon,hogy hogyan teljesítesz. Ha becsaptad,és béna is vagy,akkor lepattint,ha kielégíted rendesen,nem fogja érdekelni,hány centis
ma 21:25
 3/13 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Ne aggódj, valószínűleg nem fogtok odáig eljutni, ahol már használni kellene.
ma 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy valld be hogy kamuztál (jó esetben megérti, és nem hajt el azonnal), vagy iszonyú kínos lesz, amikor magától rájön…

És hidd el, nem azért fog ott hagyni, mert kisebb a szerszám, hanem mert nem voltál őszinte.

ma 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha volt már előtted olyannal,akinek tényleg jó nagy volt,kiröhög,legalábbis én ezt tenném ha átvernek.
ma 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kínos már az is hogy egy pasi a méreteiről beszél. Nekem ez nőként redflag.

Tudja használni,nem kell a rizsa. Főleg ha kamu.

ma 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az is fura hogy mondtad neki megkkora, az hogy hazudtál szerintem nagyon gáz.
ma 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csalódottságra számíts, mert kiderül hogy hazudtál. Inkorrekt, megbízhatatlan figuráknak fog tartani.
ma 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Elküldenélek.

Nem a méreted miatt. A hazugság miatt.

ma 21:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Mekkora a cerkád és mekkorát kamuztál?
ma 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!