Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele menjek a szexbe, vagy felejtős?
Szerintem mond meg neki hogy "bocsi barátnőt keresek nem ku.rvát"
Kíváncsi lennék milyen képet vágna
3 - majd ha megy a végrehajtó, akkor vagy dugsz mit a nyúl, vagy berogyasztod az életed!
De legalább "erkölcsös" maradsz...
A nyomor és az erkölcs két jóbarát, nem tudtad?!
Képzeld 15-ös.
Jött a végrehajtó, jött a biztosító társoság is.
Fizetési elmaradásom van. 3 hónapban nem fizettem be a kölcsönömet és ha 5 napon belül nem törlesztem egy összege ráteszik a nevemre az egészet...
Gépjárműbiztosítás elmaradásom is van, mert "nem volt" kedvem időben fizetni.
Albérletet is fizetni kell, költözni is kellett a kauciót is ki kellett fizetni.
Gyerekenek iskolakezdés volt szeptemberbe, be kellett vásárolni, de azóta is ruházni és etetni kell.
Mindezt úgy, hogy kedves párom angolosan távozott az életemből magunkra hagyva jó nagy tartozással.
Megoldottam mindnet.
Sarokra sem álltam ki.
Vállaltam másod állást és ha nem jut pénzem körmösre meg kozmetikusra hát így jártam... (azért annyi félretett pént sikerült összeszednem, hogyha netalántán váratlan kiadásom lesz ne kelljen újra kölcsönért mennem).
Ha meg valakinek büdös a munka vagy nem tud engedni az igényeiből így járt. (3as voltam)
A szexi testemet, bájos személyiségemet és azt, hogy nem megy át rajtam naponta 5-10 pasi. Ez rengeteg férfinak megér 90 ezret (de persze nem vagyok az összessel😆).
17 - Elég hülye példabeszéd:
"3 hónapban nem fizettem be a kölcsönömet és ha 5 napon belül nem törlesztem egy összege ráteszik a nevemre az egészet...
Gépjárműbiztosítás elmaradásom is van, mert "nem volt" kedvem időben fizetni.
Albérletet is fizetni kell, költözni is kellett a kauciót is ki kellett fizetni.
Gyerekenek iskolakezdés volt szeptemberbe, be kellett vásárolni, de azóta is ruházni és etetni kell.
Mindezt úgy, hogy kedves párom angolosan távozott az életemből magunkra hagyva jó nagy tartozással."
"(azért annyi félretett pént sikerült összeszednem, hogyha netalántán váratlan kiadásom lesz ne kelljen újra kölcsönért mennem)."
Hát, anyóka, te tipikus idióta vagy: van pénzed (állítólag) de felhalmozod a tartozásokat kamatostul, végrehajtóstul...
Valóban: neked nem a sarokra kell kiállnod, hanem elmeorvoshoz kellene menned (már ha maradt még pénzed) - 15 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!