Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nő akkorát érdemel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő akkorát érdemel amekkorát tövig be bír kapni? Tudom hogy félig vicc de van benne igazság szerintem.

Figyelt kérdés
Sokan 18-20 centiset akarnak közben meg a 16ost sem tudják tövig bekapni.
ma 10:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Ritka szánalmas egy kérdés ez. Kitalálom, kicsi a farkad.
ma 10:37
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem kicsi átlag (16cm)

Te soha nem hallottad ezt a mondást még?

ma 10:41
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Miért kellene tövib bekapni?

Mert a képernyőn jól mutat?

Sosem értettem...

ma 10:44
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Sose hallottam ezt a mondást, de butaságnak is tartom. Nincs olyan, hogy kit mit "érdemel", de ha lenne is, annyival fontosabb dolgok vannak a szexben, mint a farokméret. Már az összehasonlítás is butuska, mondjuk én személy szerint sose mértem le a páromat. :D Ha tippelnem kéne, akkor 16 centi, de aztán lehet, hogy 15 vagy 17. Találkozott itt egy férfi is valaha olyan nővel, aki lemérte? :D
ma 10:44
 5/16 A kérdező kommentje:

Ma 10:44!

Nagyon jó érzés, nyilván látványnak sem utolsó.

ma 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Háááát. ...🤔
ma 10:48
 7/16 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
85%
Nagyobb a szemük, mint a szájuk, ami egyes nők beszédstílusára tekintettel már önmagában is egy csoda. A másik probléma az lehet, hogy ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Ha beszólnak vagy kinevetnek a méreted miatt, akkor nyugodtan vágj vissza azzal, hogy bocsi csajszi, te csak ennyit érdemelsz. :D
ma 10:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Akk mien férfi akkora mellű nőt érdemel, amekkora pont elfér a tenyerébe.
ma 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

A szexuális élményt meg nem befolyásolja, hogy meddig birja bekapni.

Szelni punciba kell.

ma 11:05
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Minden férfi olyan nőt érdemel, amilyet elbír tartani.

Sokan Insta cicákat akarnak, azt egy átlagos lánynak nem bírnak kifizetni egy normális éttermet vagy az egyszerűbb ruházkodást, vagy egy pl.egy horvátországi nyaralást, akkor egy top 10-es csajnak hogy fizetnék ki a luxus programokat, a márkás ruhákat meg az egzotikus nyaralásokat?

ma 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!