Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi csalódás miatt csökkenen a libidóm?
Figyelt kérdés
Még jó volt minden ezzel a lánnyal semmi baj nem volt, vagyis sokszor csak rá tudtam izgulni más lányra nem.nov. 28. 18:57
1/7 anonim válasza:
Hát ja az érzelmi kötődés megroppanása eléggé le tudja csökkenteni a libidót. Ha majd kimászol a gödörből akkor vissza fog az térni nyugi.
2/7 A kérdező kommentje:
Bízom benne... Erre a lányra vártam már évek óta, és pár hónap után kitalálta hogy vissza megy az agresszív toxikus nárcisztikus faszihoz...
Eléggé megroppantam, férfiasan bevallom elég sokat sírtam miatta.
nov. 28. 19:00
3/7 A kérdező kommentje:
Étvágyam sincs igazán két hete, pedig szeretek zabalni
nov. 28. 19:01
4/7 anonim válasza:
Ilyen van az életben, haver. Még az sem biztos, hogy ez volt az utolsó, de amint kijöttél belőle - márpedig ki fogsz - másképp fogod látni a világot. De egy dolgot neked kellene megérteni először: hogy az a lány sem ér annyit, hogy hetekig érezd magad szarul.
5/7 A kérdező kommentje:
Eddig állandóan állt a pèlom, azért fura ez hogy mi történhetett velem...
nov. 28. 21:33
6/7 anonim válasza:
4. vagyok: Most azt hiszed, hogy elveszítetted a világ legjobb nőjét, hogy a kezedben volt a jackpot és most kevesebbnek hiszed magad, hogy biztos nem érsz már annyit. Pedig ez b..szott nagy marhaság. Ő csak egy csaj volt a milliárdból. Szerintem akarattal arra kellenen gondolnod azon a csajon kívül még rengeteg dolog van a világon amivel érdemes foglalkozni. Na azokat vedd elő, s közben észre fogod venni, hogy a csajok meg elkezdenek maguktól tapadni. De ne csajozni akarj, mert amit az ember erőltet az sose jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ❤️
Mára már jobb a helyzet, valami védelmi mechanizmus beindult, haragszom a lányra...
tegnap 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!