Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ilyen rendes pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen rendes pasi vagy csak én éltem tévhitben?

Figyelt kérdés

Nekem van egy párom, de el sem tudom képzelni, hogy órákat 18 éves fiatal csajok mellett ül. Igazából őt ismerve nem nyomulna, de azért ha valamelyik kezdeményezne, legalább fejben megdugná többször is vagy ki tudja… igazából mondta már egy párszor nekem, hogy kíváncsi más lányokra. Na ebből kifolyólag gondoltam, hogy nincs is olyan pasi, aki ne így lenne. Ezt alapból a házas vagy foglalt férfimunkatársaim is megerősítették bennem, akik többször is jelezték felém, hogy amúgy megdugnának, mert szerintük jócsaj vagyok. Alapból egy páran mondták már ezt. Meg ha hiszitek, ha nem kb. minden pasi ismerősömön láttam már, hogy végigmér vagy “úgy” néz rám, még a sógorom is, szóval azt gondoltam, hogy ez ilyen férfi dolog.

Na de van ez a fiatal srác, aki mellett tanulok vezetni, és úgy nem láttam rajta semmit, hogy mondjuk megnézett volna, vagy lett volna hülye beszólása vagy bármi, de tényleg semmi. Vagy nem vagyok az esete ez is lehet, de alapvetően ez nekem szokatlan. Van amúgy felesége és gyereke. Szóval tényleg vannak ilyen rendes pasik és csak én gondoltam rosszul ezt az egészet?

nov. 28. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Mivel neked érdekes és tetszik ez, valószínűleg idő kérdése, és meg fog b.aszni az oktatód. 😇
nov. 28. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Mi az alapeset? Bántja a hiuságodat, hogy valaki nem akar megpillantásod után 5 perccel megdugni? Vagy miért irtad ki a kérdést? Amit leirtál csak azt állitja, hogy eléggé lecsuszott ösztönlényekkel kerültél eddig kapcsolatba az eddigi környezetedben.
nov. 28. 14:22
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es. Nem hinném😅😅

12-es. Igen, a legtöbb pasinak bejövök, külsőre legalábbis. Nyilván vannak kivételek, lehet, hogy ő pont egy kivétel, vagy ennyire hűséges, ez különösen tetszik. :)

nov. 28. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
A kérdésedben a lényeg , hogy utalat valamire a pasas? Mert ha igen akkor kersni fog vagy te őt. Rajtatok múlik, hogy hűséges marad vagy sem.
nov. 28. 18:02
 15/15 A kérdező kommentje:
14-es. Ezt most nem értem. Nem akarunk egymástól semmit. :D
nov. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!