Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzettségileg melyik nővel könnyebb ágyba bújni?
Diplomással vagy egy gyári munkással?
Vagy teljesen mindegy, ha hiánya van akkor hiánya van.
A gyári melós könnyebb. De csak ha a közelben dolgozol. Az a nő többnyire több műszakban dolgozik egy olyan helyen, ahol nem igazán veszik a dolgozót emberszámba. Ha van kocsid, jó dumád akkor simán felszeded őket.
A diplomás nőknél azért egy minimum igény kialakult és ők olyan körökben mozognak többnyire ahol mindenkinek van kocsija és jó dumája. Tehát oda már több kell
Szerintem minél butább egy nő, vagy férfi, annál igénytelenebb. Ez inkább veleszületett intelligencia kérdése is, de 48 évesen azt mondom, hogy isten őrizzen meg a buta prolitól, mert olyan aljasságokra képes, amit bizonyos elmei szinten levő ember el sem tud képzelni!
Ez igaz úgy munkatársi viszonyra vele, mint párkapcsolatira.
Tudom mert próbálkoztam párkapcsolatra “eccerű” emberrel es olyan aljas módon es inventíven csalt, fölöslegesen hazudott mert élvezte, a hasonlóan primitív “dámát” előadó nőjével.
Munkatársakként sem jobbak, hiába vagy fehér papír, mintha sárosvederbe kerülnél, sehogyse lesz jó semmi.
Nincs bennük büszkeség, tartás és gerinc, önkritika stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!