Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy fiú biszex? Hogyan reagálnátok ha megtudnátok, hogy egy barátotokról/esetleg a pasitokról hogy biszex?
Figyelt kérdés
nov. 27. 19:46
1/14 anonim válasza:
Sajnos nem lenne a pasim.
Nem tudnám elviselni a bisex hajlamait.
Sem a seggét nem nyalnám, sem bele nem hatonák a kijáratába.
2/14 anonim válasza:
A válaszolók nagy részét zavarni fogja. Honnan tudom? Minden nap megkérdezitek. Ez a kérdés alatt is az összes kapcsolódó kérdés konkrétan ugyan ez. Mi értelme van ennek így?
4/14 anonim válasza:
A pasim biszex. Engem nem zavar, mindent meg szoktunk tudni oldani
5/14 anonim válasza:
Vannak biszex és meleg barátaim, ismerőseim. Párkapcsolatot viszont nem szeretnék olyan pasival, akivel mindketten falloszra vágyunk.
6/14 anonim válasza:
Dugtam már biszex fiúbarátommal, én is biszex vagyok. Engem nem érdekel.
7/14 anonim válasza:
Minimum baxnám pofán mert elhallgatta. Az összes cuccával mehetne a hóra. Vagy a dugópajtijaihoz. Minimum egy szűrőtesztet csináltatnék a nyomorulttól.
8/14 anonim válasza:
Az 1-eshez és a 7-eshez
Nem minden biszex pasi (vagy nő) egy utolsó bunkó szemétláda, akinek csak alibinek van heteró kapcsolata és ezerrel csalja őt az azonos nemmel! Nem vagyok biszex (heteró se vagyok), de a páromat tisztelném annyira hogy nem csalom meg! Ja és én speciel nem vagyok oda az análért.
Pasiként nem tudok a kérdéshez mit hozzá szólni csupán azt hogy nem érdekel, hogy ki milyen (tudom, lehet kövezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!