Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Fantáziáltatok-e már arról, hogy egyszerre két vagy több srácot szoptok?
Gimis koleszban rengeteget buliztunk! Gyakran álltak a farkak is, úgyhogy nem nagyon tudnék olyat mondani amit ott nem csináltunk.
23L
hát szerintem az ilyen eseteket 1 kezemen meg tudom számolni.. mert ez nagyon összetett, először is kivel, kikkel? 2. ők ismerik egymást. melyik tini srác veszi elő a kolbit másik srác előtt? :D ez cska a poreszban van
3. hol? tinédzsereknek nincs 20000 forintja hotelre, és ha lenne akkor is bankkártyát kell mutatni, meg személyit.. szülői lakásba felvisz 2 srácot a csaj?
mindenki fantáziál erről de sztem ilyen nem létezik.
egyszer feldobtam barátnőmnek és szikrázó szemekkel nézett rám, pedig csak utalgattam :D
12
Én 16 éves koromtól hordtam haza a fiúimat. Persze nem orgiákat rendeztem, de a párommal napi szinten szexeltem úgy, hogy mindenki otthon van. Csináltam néhány házibulit is, ahová jöttek fiúk is, lányok is. Ezek se orgiák voltak, de az emeleti vendégszoba azért volt használva. (Családi ház emeletén lakok én és a tesóm, a szüleink nagyon ritkán jönnek fel.) Szóval egy ilyen bulin én is szoptam két farkat, sőt a szendvicset is így próbáltam ki. Egyik se lett a kedvencem... 😄
A lényeg, hogy a szülői házban szexelni nem ördögtől való.
24L
Nem feltétlenül tinikre gondoltam, de ha már itt tartunk, onnan jutott eszembe a kérdés, hogy voltam egy buliban, ahol egy 16 év körüli hulla részeg lány 4 srácot kényeztetett egyszerre.
16
Én olyan szakra járok egyetemen ahol nincs matekóra kismajom! 😉
🖕
Azért az vicces amikor olyan emberkék aki élőben szólni se merne hozzám, itt jobban tudja, hogy amúgy én milyen kifejezéseket nem használok. 👍
😂😂😂
19
Azért egyetemista létedre összehozhatnál egy értelmes szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!