Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopásnál a szátokba élvezzen a srác?
Figyelt kérdés
nov. 27. 07:23
21/27 anonim válasza:
Inkább "lője le" a csöcseimet. Szeretem ahogy folyik rajta végig.
22/27 anonim válasza:
Néha jó, de mondjuk, ha csak egy buliban, gyorsan leszopod a párod, akkor, jobb, ha lenyeled, nem maradnak nyomok.
23/27 anonim válasza:
Egyértelműen a számba, imádom a ge.cit 🤤
24/27 anonim válasza:
Persze hogy van mikor oda élvezem
40F
25/27 anonim válasza:
21.
Igen, ez teljesen jogos. Ez akkor van, ja a Bi barátnőnk nálunk van, és olyankor ő elvégzi a "takarítást."
Lenyalja a cicimről.
A házibuli az más.
Ahhh. Ne is mond.
Oda mindíg felkészülten megyek. Mindíg van a zsebemben gumi, mert ott mindíg történik valami.
Olyan még nem volt, hogy nem történik semmi, persze engem se kell félteni. Pár Jéger után bármibe benne vagyok. 🙊
Egy jó buliban nincs olyan, hogy megússzam a bulit "szárazon".
26/27 anonim válasza:
Imádja a barátnőm a spermámat. Sokszor inkább a szájába kéri a befejezést, pedig a punciját jobban szeretem teleélvezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!