Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Így érdemes lenne járni még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így érdemes lenne járni még ugyanehez a prostihoz?

Figyelt kérdés
Egy falu utcában amikor sétáltam az utcán papíron ki volt téve egy hirdetés, hogy egy hölgy szexpartnert keres. Eléggé furcsálottam, hogy ilyen egy kis faluban létezik. Felhívtam mondtam, hogy csak 12 000 ft van nálam. Mondta, hogy menjek vállalja annyiért. Odamentem. Két nagyon csúnya, egyáltalán nem vonzó nő volt a lakásban. Egyik fiatal volt és csúnya nagyon kövér. A másik öreg, nem kövér, de nagyon nem vonzó és lehetett rajta látni, hogy nem százas. Az öregebbel kellett szexelnem és a fiatalabb a szobában maradt és az öreg nőnek adta az utasításokat mikor mit kell csinálnia. Nem volt túl jó élmény de felállt a farkam és el is tudtam élvezni. A fiatalabb nő előtt csináltunk mindent, ő egy az egyben tág szemekkel végig nézte. Nekem ez is negatívum volt. Nem élveztem de úgy voltam vele ilyen olcsón máshol nem lehet szexelni. Érdemes lenne járnom ide, hogy ennyire olcsó? Az a veszély nincs, hogy a faluban lenéznek, hogy odajárok, mert Budapesti vagyok. Az már nem kerül semmibe, hogy odautazzak, mert pest vármegye bérletem van. Csak azért gondoltam, hogy esetleg néha elmehetnék, mert anyagi okok miatt csak így juthatok szexhez. Normális prostira nincs pénzem. Így járjak ide?
nov. 26. 09:39
 1/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
92%

Ha neked ehhez van gusztusod, akkor hajrá..

Most mégis mit vársz? Nekem felfordul a gyomrom az egész sztoritól, de hát ha neked ez kell, akkor csináld csak..

nov. 26. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak mondjad a dagattnak, hogy legközelebb ne bámuljon közben. Amúgy ez már az S-budget b@szás ne továbbja. :)
nov. 26. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Engem nagyon izgatna ha egy csaj végignézné hogyan szexelek (lehet, hogy az anyja volt az idösebb?) Priviben megadnád az elérhetöségét?
nov. 26. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Ez így értelmetlen.

Az öreg mennyire volt öreg, a fiatal mennyire fiatal?

Ha egy 80 éves, meg egy 18 éves volt, akkor az gáz. :):):)

nov. 26. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣
nov. 26. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Melyik komment volt a legjobb 5-ös? :D
nov. 26. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Hányok gec.i
nov. 26. 12:28
 8/8 menta34 ***** válasza:
mondd, hogy komoly, mert viccnek szar lenne :DDDDD
nov. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!