Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el szexelni?
Ezt mondta egy haverom.. kollégám, de több dolgot megosztok vele mint mással így azt is ami eddig nyílvánvaló volt, hogy nem nagyon mozgok társaságban, meg azt is, hogy igazán nők környékén sem járok. Azt vettem észre így az évek alatt, hogy hónap vége fele inkább előr jön bennem , hogy elmennék és igénybe vennék fizetős hölgyet, de csak azért fizetőset mert én úgy ismerem magam, hogy nem szívesen kerülne velem egy asztalhoz nő, nekem suliba sem volt olyan, hogy tetszettem volna csajnak még padtársam sem volt undorodtak tőlem, emlékszem azt a lányt aki közelembe került, 2 méterre aznap mindig kiközösítették. Sosem szóltam semmit, azon voltam legyen vége a napnak és mehessek röplabdázni. Más nem érdekelt, nem is értettem, hogy valaki pl. miért sír ha "megsértik".
Egyszer lett volna egy buli, hát így 2010 környékét írtunk és el akartam menni, suliba este rendezett dolog, szüleimet kérdeztem, azt mondták "nem, sötét van " és én azóta nem mentem ilyen helyekre mert mondom az biztos rossz. Na jó, bevallom 1 éve voltama ilyen disconak nevezett cuccba ahol volt kopasz kidobó meg hangos zene és táncoltak az emberek, de inkább udvaron álltam és vártam a srácot akivel mentünk, hogy mikor jövünk el. Sok volt az ember.
Na mindegy, körítésnek ennyi, így gondolom lejött, hogy egy gyökér a kérdező és ennyi. De bennem most két dolog lapul, én szívesen eltüntetném magból azt a vágyat, hogy nőhöz érjek, mert van ilyen csak elrejtem, gyakra előre tör, csak a sárga-fekete youtube enyhítí.
Másik pedig, hogy randiznék, de minden bizonnyal szorongani fogok nő társaságában ( jó ,oda is kell jutni, de véletlenek vannak szóval megeshet ) attól meg hát félek.
Egy példa : kolléganőm velem utazott a buszon én csendben zötyögtem volna, Ő kérdezett dolgokat, én válaszoltam, kérdeztem, de tökre alap dolgokat, időjárás, munka, zavart, hogy más is hallja, hogy beszél hozzám egy nő. Ha férfival beszélek az nem zavart volna, nem értem én ezt.
Kérdező, kérdező. Ha itt vagy elváltoztatott hangon felelj az alábbira:
1.) milyen választ fogsz kapni?
2.) ha már 20x megkaptad ezt a választ miért nem csinálod?
Őszintén?? Ne kezdj el szexelni!! Mindenkinek jobb lesz. Talán neked nem, de hát az eddig se érdekelt senkit...
23L
A levegőért is kár amit beszívsz. De komolyan!
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!