Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasinak van igénye a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak van igénye a nők fele az miért lesz egyből felszínes bunkó és szemét ?

Figyelt kérdés
Ha én azt mondom hogy nekem csak jóseggű nő kell mert nekem az fontos akkor egyből felszínes állat vagyok aki nem érdemel nőt. De ha egy nőnek nem kell 180 alatti férfi vagy kispéniszű az nem baj mert hát lehetnek igényei. Mi ez a kettős mérce ?
ma 21:14
 1/6 cinderella_ ***** válasza:
78%
Hetente ismétlödő kérdés. Megtaláltad a megfejtést?
ma 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
#1 Bezzeg én gyakran nézek az oldalra, ilyen jellegű kérdést nem találtam… Amúgy mi a jó abban, hogy ezt leírod? Ha annyira nem érdekes a kérdés, erre miért vetted a fáratságot?🤷🏻‍♂️
ma 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Evolúciós tény, hogy minden látszólagos ellenére(kezdeményezés, udvarlás stb.)a nő választ párt magának.
ma 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
A stílusod a bunkó, felszínes, és szemét.
ma 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként, én ezt megerősítem. Amúgy majd te is rá fogsz jönni, hogy sok féle ember van, s lehet, hogy egy jó pár nő valóban így gondolja, de vannak olyanok is, akik tisztában vannak vele, hogy a férfiak ízlésük szerint választják meg, hogy kihez mennek oda, kit szólítanak le, hiába “a nő választ”, valahol mégsem. Ebből a szemszögből, a férfi választott elsőként, a nő esetleg viszonozza.

Ugyanakkor, a nő is mondhat nemet. Mondjuk egy jó fenekű nő, aki pontosan tudja, hogy sok férfinek rá akad a szeme, olyannak fog kedvezni, aki neki is bejön. De van, hogy a férfinek jó szövege van, jó társaság és máris nem a külsőség dönt.

Megfordítva, egy 180 magas férfi, akinek feltehetően hasonló arányban van lent is, (amit csak akkor fog figyelni a nő, mikor odáig eljut a dolog) jóképű… De hiába jó a hátsója a nőnek, ha éppen férfi nem találja szépnek, nem tetszik az összkép, alkata vagy éppen a ciciket szereti jobban, a jó méretű mellek a fontosak annak a férfinek, akkor ez a nő marad hoppon.

=> Nem kell hangoztatni, hogy testiségből, mire vágysz egy nőnél, hanem tudatosan, olyan nőknél kell kezdeményezni. Az egyikkel, majd csak összejössz.

ma 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Okés, akkor neked csak ez kell - egészségedre és sok sikert hozzá 😃
ma 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!