Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírjátok maszturbálás nélkül? Fiúkat és lányokat egyaránt kérdezek.
Figyelt kérdés
Jelenleg a 25. napomon vagyok és nem örökre hanem csak magamat akarom tesztelni meddig és hogyan bírom ki úgy hogy alapból majdnem minden napi rutin lett. Legfőkébben azokat kérdezem akik ha nem is napi szinten de gyakran csinálják, hogy mennyi ideig tudnak élni nélküle, milyen hatást hoz ki belőlük és milyen utána megint maszturbálni. Előre is köszönöm a válaszokat.ma 18:31
1/7 anonim válasza:
3 napig szoktam birni aztan kezd rossz erzes lenni, feszültebb leszek.
Volt hogy egy hetig nem csinaltam mert elfoglalt voltam.
Utana eleg volt par rantas es rengeteg jött.
3/7 anonim válasza:
Több hèt vagy hónapig megy nélküle. Utána viszont csak egy kósza gondolat, hogy kell és megfogom és azt érzem, hogy kevés, még és még! Ördögi körként pergetem így azt a hónapokig semmit.
4/7 anonim válasza:
Írjátok már meg, hogy bírjátok ki hetekig, hónapokig nélküle?
Esetleg az èletkorotokat is Írjátok meg.
5/7 anonim válasza:
Egyszerűen lehet kibírni. Nem a szexen kattogok. Nem csinálhatom párban mással így baromi unalmas a magam kényeztése mivel intenzívebb egy másik emberre. Elhatározás is. Mi a francnak az a két perc ha 2 órát jobb együtt lenni mással. A legtöbb idő 10 hónap volt.
6/7 anonim válasza:
Napi 2x kiverem. Úgy hogy van partnerem 42 f
7/7 anonim válasza:
Hogy lehet ezt kibirni? Egy hét sem telik el és éjszakai magömlésem lesz! Vagy az nem számít??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!