Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban elő férfiak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban elő férfiak? Amennyiben lenne rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Barátnőd felvetné ötletként a hármas felállást egy nővel. Van olyan nő akivel szívesen benne lennétek? Ki lenne, és miért pont Ő?

nov. 25. 09:48
1 2
 11/12 mikeXxX ***** válasza:
0%
8# Én erre meg azt mondom férfiként 95% ribanzc és 5% akinek van gerince is 😄!
nov. 25. 23:09
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Fiatal koromban volt részem benne. Nekem nem jött be. Megoszlott a figyelmem a csajok között, végig azon rugóztam, hogy egyikük se unatkozzon, egyikük se kapjon kevesebb figyelmet, törődést. Nem mondom, kalandnak jó, de nekem egy sima pásztoróra az imádott kedvessel ezerszer többet ért, mint egy ilyen elhajlás.
nov. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!