Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nok! Miert elvezitek a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok! Miert elvezitek a nagy meretet sokkal jobban ?

Figyelt kérdés
ma 08:52
 1/6 Éjjeli Hangok ***** válasza:
35%
Az évek alatt sokat romlott ezen oldal minősége. Ennyi idióta kérdezőt. S ezek az emberek mind felesleges fogyasztók.
ma 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Mert szeretnek nagyot mondani, hogy ők, hogy szeretik a szexet és szeretnek a férfiaknak odaszúrni, de amikor egy 14cm-es 5cm vastag, kemény farok dugja őket tövig, akkor meg kiderül, hogy alig bírják ezt a farkat (persze nyilván van pár kivétel).
ma 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Mert a nagyobb a jobb. Ilyen egyszerű. 🤷‍♀️
ma 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es hatalmas igazság!

Figyi huszas éveim közepén elég "termelékeny voltam" sok csajt összeszedtem szexre stb. Az én pélóm 16.5/5 cm.

Kapaszkodj meg: az ÖSSZESNEK bőven elég volt a méret, sőt volt akinek fájt is, szex után sokszor alig tudtak lábra állni.

Volt akinek napokig fájt az alhasa utána, pedig bőven volt előjáték, sokszor el is élvezett, és biza én csak akkor toltam keményebben, ha a csaj is akarta ;) ha jelezte hogy finomabban, akkor visszavettem.

Mondjuk technika is kell hozzá, mert a légkalapács effekt nem mindig elég :D

Viszont: soha nem volt dolgom idősebb nővel, illetve olyannal aki már anyuka....ott lehet más a stájsz.

ma 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

4

Ha a 16,5 fáj valakinek, az azért van mert állat vagy. Az én 18 centim még nem fájt senkinek, pedig volt rajta pár csaj. A 14 centivel is lehet valaki durva, az élvezet nem azon múlik. A fájdalom igen.

ma 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Pont a kisfarkúak szoktak durvák lenni.

Ránézésre jobb a nagyobb, ennyi.

ma 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!