Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok elelvezni attol ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R.Eszter2002 kérdése:

Nem tudok elelvezni attol ha orálisan kenyeztetnek? 22/L

Figyelt kérdés
nov. 24. 16:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

Kizárt dolog.

Lennének kérdéseim.

nov. 24. 16:05
 2/14 A kérdező kommentje:

Az autocorrect elrontotta.

A lenyeg az hogy meg sose tudtam tőle elelvezni akár hogy akár meddig csinálták.

nov. 24. 16:07
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Akkor nem. van ilyen. :)
nov. 24. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Én sem ☹️. Sose sikerült.
nov. 24. 16:25
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg csak nem csinálták kitartóan és nem figyeltek a reakciódra. Ha egyébként el tudsz élvezni akkor van az a nyalás amitől szintén el tudnál.
nov. 24. 17:05
 6/14 anonim ***** válasza:
9%

Használja az ujját is!

A G pontot egy ujjal simogassa, közben a nyelvével a csiklódat nyalja. Ez eddig minden nőnél bevált nekem. Percek alatt elmentek.

nov. 24. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Pacsi! Én sem tudok! 19/L
nov. 24. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Sok lány nem tud, de nem baj, nem vagyunk egyformák.

Azok a nagybetűs Férfiak, akik rögtön szexdoktornak gondolják magukat és úgy vélik az az összes ilyen hölgynek a baja, hogy nem vele voltak együtt éppen, inkább vegyenek vissza az arcukból.

29F

nov. 24. 18:24
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Én sem, de nem is arra használom.

50/L

nov. 24. 18:29
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
Lehet, hogy van aki nem tud. Nekem eddig pl. csak olyan nővel volt dolgom akinek ment... illetve olyannal aki azt mondta megleptem, mert korábban problémája volt vele. Bocs, nem hencegés csak arra utalok, hogy partner függő is lehet.
nov. 24. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!