Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hétvégén szoktatok hármast...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén szoktatok hármast vagy cuckoldot rendezni?

Figyelt kérdés
ma 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag kedden ha ha páros napra esik és úgy áll a hold
ma 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén is, de hétköznap is.
ma 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak hétköznap,mert hétvége a családé.Neki is,nekem is.🤭
ma 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
tegnap délután volt nálunk barátnőm barátja és jól le is rendezte barátnőmet. szeretem amikor barátnőm olyan nagyot élvez! barátnőm kérte is hogy nyaljam is közben és a végén volt jó sok kinyalni csókolni valóm a puncijából. csodálatos volt az égész mint mindig
ma 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Betegek vagytok...
ma 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen általában pénteken, vagy szombaton. Mivel hétköznap ugyebár dolgozunk.
ma 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Szoktunk volt. De már elmúlt.
ma 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
29%

Miért nem tudjatok ezt kettesben megoldani?

Miért kell ehhez harmadik?

Komolyan érdekel mi a f@szt lehet azon élvezni, hogy azt a nőt akit imádok, minden porcikáját azt egy másik pasinak átadok önként és dalolva. Miközben én is úgy gondolom lerendezem minden alkalommal rendesen. De neki sem mit eszébe, hogy másik f@szt keressen a lába közé.

ma 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:

8/ miért akarsz egy olyan dolgot megérteni ami téged nem vonz? az nem baj hogy téged ez nem izgat, azzal nincs semmi baj! csak azt nem értem hogy téged miért zavar az hogy vannak akiknek ez okoz örömet boldogságot?

mivel ez pl téged semmilyen módon nem vonz izgat szexuálisan így ezt te soha nem fogod megérteni! ezt csak azok értik akik erre vágynak. akiknek ez örömet add! az oka az teljesen mindegy. nem az a lényeg! hanem az hogy nekik így jó

ma 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyanezt kérdezik az operarajongók is a könnyűzenét hallgatóktól, hogy tudják élvezni azt a "csörömpölést". Ha nem szereted semmi baj, nem kell csinálnod, senki sem kényszerít rá. Mi szeretjük de mégsem mondjuk másnak, hogy csinálja mindenáron. Elfogadjuk hogy nem szereti és kész.
ma 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!