Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csalódtatok már szép lányban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtatok már szép lányban?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal, aki alapesetben nem lenne az esetem a rengeteg tetoválása miatt. Viszont azon kívül tényleg nagyon rendben van, szép arc, bomba alak, selymes bőr stb és olyan parfümöt használ, ami a kávés csokira emlékeztet...szóval zabálni való a csaj és ez lett a vesztem. Orálnál belenyaltam a popsilyukába (ami egyébként ki van fehérítve) és az olyan keserű volt, mint valami gyógyszer. Elég kiábrandító volt, de azért erőt vettem magamon és szexeltünk, de már nem voltam valami lelkes és szerintem nem lesz folytatás.
nov. 23. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Tudlak irigyelni, hogy ez a legnagyobb gondod..
nov. 23. 08:30
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
1-es és amikor bedugtad számított hogy néz ki kívülről a puncija? Most komolyan?
nov. 23. 08:33
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
3: amúgy nagyon jó volt vele a szex végül de akkor is megijedtem... b@szki 17 éves voltam ő meg 15
nov. 23. 08:34
 4/12 anonim ***** válasza:
8%

Az #1-től függetlenül: igenis számít.

Az olyan nekem sem tetszene. Ha már járok valakivel, akkor fontos, hogy alul is rendben legyen, nekem tetszően. Ha nincs, akkor keresek mást.

nov. 23. 08:36
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Azt, hogy érted, hogy a posilyuk ki volt fehéritve?
nov. 23. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
De vicces ez. Farka kinézete miatt még nem csalódtam pasiban. Viszont amikor kiderül, hogy milyen ostoba, akkor mindig. 👍
nov. 23. 08:38
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan, a s.gglyuk ma már ennyire fontos? A pináját azért megnyaltad, azt észrevetted, hogy ott van?
nov. 23. 08:40
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Keserű szóval valószínűleg nem törli és mossa rendesen. Undorító hiába néz ki jól, lehetne igényesebb is. Amúgy van ilyen hogy valaki jó nő, külsőre bomba, de tisztalkodni lusta
nov. 23. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Egyik ámulatból a másikba esek.

1. Milyen íze van egy „rendes”segglyuknak? Amitől nem ábrándulsz ki a csajból? Őszintén kérdezem, mert nincsenek tapasztalataim ezen a téren, illetve, ha nyaltam is segglyukat szex hevében, puncinyalással egybekötve, nagyon nem emlékszem, hogy annak amúgy milyen szaga van, leszámítva, ha kakált a lány napközben, és nem fürdött, vagy attól függetlenül bepállott a vágat estére.

2. Eskü, akár már vegetáriánus is lennék, ha olyan puncihoz jutnék végre, amit az 1-es linkelt. Ha tinié, akkor soha többet másik punci életem végéig.

3. Alapmegfigyelésem: túl sok tetkó egy csajon = túlságosan kivan magára, nagyon is tudja, hogy jó nő, nagy az egója, nárcisztikus hajlamú, beképzelt.

nov. 23. 08:54
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy olyan kemény a feneke, hogy a két farpofája között őrölte a parfümbe a kávészemeket. Lehet, hogy csak emiatt érezted ezt.
nov. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!