Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már szép lányban?
Az #1-től függetlenül: igenis számít.
Az olyan nekem sem tetszene. Ha már járok valakivel, akkor fontos, hogy alul is rendben legyen, nekem tetszően. Ha nincs, akkor keresek mást.
Egyik ámulatból a másikba esek.
1. Milyen íze van egy „rendes”segglyuknak? Amitől nem ábrándulsz ki a csajból? Őszintén kérdezem, mert nincsenek tapasztalataim ezen a téren, illetve, ha nyaltam is segglyukat szex hevében, puncinyalással egybekötve, nagyon nem emlékszem, hogy annak amúgy milyen szaga van, leszámítva, ha kakált a lány napközben, és nem fürdött, vagy attól függetlenül bepállott a vágat estére.
2. Eskü, akár már vegetáriánus is lennék, ha olyan puncihoz jutnék végre, amit az 1-es linkelt. Ha tinié, akkor soha többet másik punci életem végéig.
3. Alapmegfigyelésem: túl sok tetkó egy csajon = túlságosan kivan magára, nagyon is tudja, hogy jó nő, nagy az egója, nárcisztikus hajlamú, beképzelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!