Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik,hogy valaki egy személytől szex függő legyen? Vagyis inkább orál függő?
Figyelt kérdés
37 éves férfi vagyok,egyetemi professzor,de már megkérdőjelezem,hogy egyáltalán van-e agyam.Életem során volt pár partnerem,de amit a mostani barátnőm tesz az elvette az eszem.Olyan mesteri szinten műveli az orális szexet,hogy teljesen függővé tett.Ezen kívül a szexben is teljesíti minden kívánságom ráadásul nem kényszerből,hanem mert elvezi! Új dolgokkal lep meg amikre eddig nem is vágytam.Kezdetben csak egy laza kis kapcsolatot akartam,a külseje sem igazán fogott meg..most viszont röpke 4 hónap alatt úgy érzem egy percet sem akarok nélküle élni.Létezik,hogy ez csak szexfüggőség( soha eddig nem volt),vagy tényleg belészerettem.Tervezem megkérni a kezét.Megőrültem???nov. 22. 19:18
1/15 anonim válasza:
És ehhez mi köze van a foglalkozásodnak?
2/15 anonim válasza:
Nem őrültél meg, velem is volt ilyen...tehát volt ilyen ami azt jelenti kb sosem fognak újra igazán jól leszopni engem mert amit az exem csinált az világbajnok volt és a nyitottsága a szexben mmmm...de hát a mese véget ért. Új suli, új melóhely és neki már "több" jár :D Game over. Te szerencsés vagy most, ha lehet vedd el mielőtt, bár őket az sem állítja meg, drukkolok! Hajrá! :)
3/15 A kérdező kommentje:
Csak annyi,hogy intelligens férfinek gondoltam magam ezidáig,de ezt most megkérdőjeleztem.Ha lehet ezt a részt ugorjuk át es aki válaszol az a lényegre térjen rá,kötözködés nem erdekel.
nov. 22. 19:23
4/15 A kérdező kommentje:
2/3 Megmondanád akár privát üzenetben,hogy tudtál rajta túllépni? Lehet egyáltalán? Félek,hogy ha lehull a rózsaszin köd és közben elveszem,megbánom.
nov. 22. 19:25
7/15 A kérdező kommentje:
6/6
35
nov. 22. 19:44
8/15 anonim válasza:
A gyűrűre hajt, és tényleg tesz is érte.
9/15 A kérdező kommentje:
8/8 Sajnos nem...parszor céloztam már rá,de hallani sem akar róla( elvált) ez mellett a pénzem sem érdekli,több ajándékot kaptam már tőle,mint ő tőlem..
nov. 22. 20:26
10/15 anonim válasza:
Igazából azt nem értem minek agyalsz?
Nem a pénzed kell, nem a házasságod a célja, akkor?
Sodródj, és élvezd, hogy most boldog vagy!
Ennyi!!!
Ne agyald túl, élvezd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!