Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek a testre élvezésről?
Figyelt kérdés
Hova élvezzen a pasi? Hova nem szeretitek kapni?nov. 22. 15:37
12/20 anonim válasza:
Ne menjen a hajamba, amúgy okké testre
13/20 cinderella_ válasza:
Ez mennyire jellemző, hogy letörli utána rólad?
14/20 anonim válasza:
#13. Általában megteszi. Nekem sincs bajom a takarítással, egyszerűen csak jobban látja a hátsómon, hogy hol kell törölni. Simán csak praktikumból jobb, ha ő csinálja. 7es vagyok
15/20 anonim válasza:
Hajamra, arcomra, főleg a szememhez nem mehet
Amúgy helyzetfüggő, de mehet mindenhova
16/20 anonim válasza:
#15 és még aki nem szereti arcra...stb
Mi van akkor ha megszakítja és kint akkorát élvez, hogy "kilövi" a szemed, hajadra is megy, ne adj isten a szemre(be) jut??? Ez nem szándékos és nem kivédhető...
17/20 anonim válasza:
#16 és? Az véletlen.... Kellemetlen és sz.r, de nem szándékosan tette, nem az ő hibaja
18/20 anonim válasza:
Barátnőm bárhova engedi a haján kívül, arcra is, és őt is izgatja, főleg mikor a melleire megyek el. De mivel macerás utána lemosni, és ki kell menjen azonnal, sokszor inkább a szájába megyek el, és utána azonnal összetudunk bújni még kicsit, nem kell azonnal kimenjen. Egyrészt emiatt a kedvence a szájbaélvezés, másrészt azért, mert az ízét is szereti.
19/20 anonim válasza:
Inkabb a szamba elvezzen. Otthon lehet testre is.
20/20 anonim válasza:
10-es nő!
Nagyobb,s természetes cicid van?
Írhatsz nekem privátba is,ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!