Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen gyakran szoktátok?

Figyelt kérdés
Ti milyen gyakran szoktátok színlelni az orgazmusot?
ma 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Eddig 2 szinleltem
ma 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem színleltem az orgazmust.
ma 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Volt már rá példa :D
ma 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez elég nehéz ügy férfiként🤣🤣🤣
ma 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

És akik színlelték, a nők el is hitték?

Ha gumiba "élvezel" látszik a nagy semmi, ha punciba élvezel akkor meg a nőnek kell éreznie, avagy ahogy egyenesbe áll a nő valamennyi mindig kifolyik..

N

ma 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5ös. Lányként úgy tudom elképzelni, hogy sötétben, gumival és rögtön kidobta a fiú a kukába. A lány meg nem figyeli, én sem szoktam nézni, hogy van-e benne. Az a véleményem, hogy saját magát csapja be ezzel akár lány akár fiú színlel. 18L
ma 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sose színleltem és nem is fogom.

Egyszer volt olyan, hogy már volt orgazmusa a csajnak és már csak rám kellett várni. De hiába döngettem sehogy se akart sikerülni. Alapból szűk volt neki, de nagyon kitágult. Nem éreztem szinte semmit. Mondtam neki feküdjön hasra összezárt lábakkal. Na így már egyből elmentem. Ha így se sikerült volna, akkor biztos nem színlelek.

ma 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!