Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó az arcra ill szájba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó az arcra ill szájba élvezni?

Figyelt kérdés
Csajok miért engeditek?
nov. 22. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, megtudod...
nov. 22. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Szájba nyilván az a hogy hogy élvezés közben is ingerelve van a farok.

Arcra nekem nem a kedvencem de a szép arcú lányoknál izgató nyilván a látvány miatt.

De ott is inkább nyitott szájba és egy egy kicsit arcra élvezek...

nov. 22. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szájba azért jó mert végig visz a csaj és az orgazmus közben a farok és a makk is inger alatt van.

Nekem volt olyan hölgy aki nem szerette, nyilván el fogadtam, de pont mikor orgazmusod van és akkor állsz meg, mert szólni kell hogy most. Az kicsit megállítja a dolgot.

Arcra pedig a látvány ami mindent visz. Általában a pasik vizuális típusok

nov. 22. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan nők akiket izgat az arcra élvezés, mondjuk engem még nem hozott össze ilyennel a sors :( F
nov. 22. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Arcra, max a látvány miatt!

Szájba meg azért, mert teljesen más érzés, sokkal intenzívebb, mint mondjuk punciba.

A lányok meg azért engedik, mert egyrészt örömet akarnak szerezni a párjuknak, és vannak olyan lányok is, akik pusztán élvezik ezt.

Ennyi igazából!

nov. 22. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Arcra a látvány miatt jó. Szájba pedig azért, mert nagyon jó érzés, hogy végig, élvezés alatt is izgatva van a farok.
nov. 22. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szajba szertem, lenyelem
nov. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!