Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha szeretnék utólag behajtani egy csókot valakin, akivel lefeküdtem, de akkor nem volt hajlandó megcsókolni "herpeszem van" címszó alatt, hiába mondtam, hogy nem zavar?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk, elég közeliek. Nekem fontosak az ilyen apró gyengédségek akárkitől, akivel intim közelségbe kerülök, így rosszul esett, hogy most nem kaptam, szóvá is tettem neki. Azt mondta, mivel már nincs herpesze, szívesen megcsókol, ha szeretném.ma 02:12
A kérdező szavazást indított:
Tényleg gáz nem megcsókolni valakit szex közben, ha szeretnél, élj az utólagos ajánlatával.
Gáz nem megcsókolni a partnert, de utólag már semmi értelme belemenni, zárd le.
Már az is gáz, hogy felmerülnek ilyen kérdések, nincs jogod elvárni a csókot.
6 szavazat
1/4 anonim válasza:
Meg van a véleményem, de nem értem, ha mondta hogy neki oké akkor ez miért kérdés?
2/4 anonim válasza:
A herpesz faj nem csodalom h nem akar csokolozni. Orulj h a szexbe belement.
Utolag meg kar ezen agyalni.
Majd legkozelebb
En spec alkamiban nem smarolok azt csak azzal aki erzelmileg megmozgat
3/4 anonim válasza:
Ha jó volt feküdjetek le újra ha elmúlt a herpesz, és mehet a csók.
4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit erősnek érzem ezt az "örülj, hogy a szexbe belement" dolgot, nem nekem tett szívességet, hanem ezt akarta (srác). Úgy, hogy tudta előre, hogy ragaszkodom a csókhoz, de kb. csak ehhez, más nő meg a nyalást várja el, amit én nem kifejezetten.
ma 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!