Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szexnél miért mozog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szexnél miért mozog a nők csípője?

Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok, hogy “mert élvezi”, ez egyértelmű, hanem, hogy van-e emögött valami biológiai vagy evolúciós ok.

#szex #élvezet #Orgaznhs
ma 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden mögött van evolúciós ok! A reggeli merevedés, hogy miért szeretik sokan a telt idomokat, hogy miért szeretik a nők a magas pasikat, hogy a pasik miért a vonzódnak annyira a hozzájuk fiatalabb nőkhöz....
ma 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert felizgul, és jobban érzi az ujjat
ma 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, ösztönösen elkezd mozogni a csípőm, ahogy felizgulok. Az evolúciós oka gondolom az, hogy ezzel jelezzük a pasinak, hogy bsznánk🤣
ma 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jogos kérdés:-) Egyszerübben fogalmazva miért nem maradnak nyugton mint egy darab fa vagy döglött béka? Jol mondom kérdezö?
ma 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Én is nő vagyok, pont emiatt fogalmazódott meg bennem a kérdés. Mert ötletem sincs vajon mi váltja ki ezt a csipőmozgást izgatás hatására.

A döglött hal és darab fa nem tudom hogy jön ide, a szexben levő aktív részvétel vagy kölcsönösség más téma mint amiről én kérdezek.

ma 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!