Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexnél miért mozog a nők csípője?
Én is nő vagyok, pont emiatt fogalmazódott meg bennem a kérdés. Mert ötletem sincs vajon mi váltja ki ezt a csipőmozgást izgatás hatására.
A döglött hal és darab fa nem tudom hogy jön ide, a szexben levő aktív részvétel vagy kölcsönösség más téma mint amiről én kérdezek.
Részemről semmi evolúciós cucc nincs benne. Egyszerűen ha már annyira fel vagyok izgulva, akkor kívánom magamba a partnerem, és már akaratlanul is felveszem az együttlét mozdulatát. De ez megvan bármelyik irányú orálnál. Akár kapom akár adom.
Persze van az mikor egyszerűen csak annyira élvezem, hogy az már édes kínba megy át, és mozgással, mozdulatokkal vezetem le.
Ja, meg hát az akaratlan bemozdulások mikor annyira jól elkap egy-egy pontot a partner.
De az evolúciót meg biológiát sehogy sem találom benne akárhogy keresem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!