Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek,20 cm-s farokkal szexeltetek?
Figyelt kérdés
Èletkorotok is kell!tegnap 21:36
2/9 anonim válasza:
Itt mindenki, a valóságban meg nagyon ritka, talán 17 centissel dugtak amit 20-nak néztek.
5/9 NemFogodKitalálni válasza:
22 centis volt a legnagyobb. Először csak képen láttam, nem hittem el. De tényleg akkora volt. Így bár volt bennem 22 centis, de mégsem, mert egy jó 5 centi nem fért be belőle. Soha többet.
7/9 anonim válasza:
Igen. Meg kell mondjam, hogy az orgazmus nagyon intenzív vele, mert mindenhol érinti a vaginát, kitölti, ez egyértelmű, hogy intenzív az érzés, főleg, hogy a méhszájat is ingerli.
Nekem például szűk odalennnt es rövid is a vaginám, tehát egy ujjat ha beledug a pasi, azt is körbeöleli a vaginam es meg is tudom szorítani, ritmikusan, sőt még feszít is, azt hinné az ember hogy nekem elég egy kisméret is, de nem igaz, mert nem ingerel annyira!
Vagy ha az erekció nem maximális es a farok is 15-16 cm akkor nem tudok eljutni orgazmusig.
8/9 anonim válasza:
Egy tematikus oldalon ismerkedtem egy pasival. Teszt után, tali is volt. Egyszer mindenképp ki akartam próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!