Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokta magát úgy érezni, hogy de jó lenne ha egy emo lány kiverné neki lábbal?
Figyelt kérdés
Én igen, és kíváncsi lennék, hogy ezzel egyedül vagyok -e.ma 16:30
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlen kell emósnak lenni. . Annak idején akkor voltam fiatal amikor ez volt a divat. Hát alávertem volna egy két ilyen puncinak. Bár még most is ha nincsenek kihalva. 34f
5/8 anonim válasza:
En fizetnek egy igazi emos lany bugyiert, 5ezret adnek. Ha erdekel irj ❤️ 23F
6/8 anonim válasza:
Jó lenne 😊 Először egy goth lány belepisilne a számba, utána egy emo-s kiverné nekem lábbal 🥰 Ahhhwww 🤭
7/8 A kérdező kommentje:
A pisit már annyira nem szeretem.
ma 18:10
8/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha ő is meztelen, különben nem lennék benne biztos, hogy tényleg lány. (Amúgy vannak még emósok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!