Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartja még valaki rajtam kívül a No nut novembert? Van aki még bírja?
#3 Nem vagyok kénytelen megtartani, max csak azért, mert magam akarom.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még választ, főként olyantól, aki normális választ ad!
Nincsen barátnőm sajnos ez igaz... Sem olyan személy, aki dominálna felettem, de erre próbálok meg felkészülni, hogy amennyiben majd lesz, akkor ilyen dolgokban ne bukjak el.
Én fontosnak tartom az önkontrollt, főként fontos alávetetteknek/suboknak ez.
Mi a locktobert is csináltuk a feleségemmel. Már negyedszerre, igaz először csak 2 hetet, másodszorra már 20 napot bírtam, és tavaly sikerült végigcsinálni! Idén is sikerült végig kibírni. 31-én este készültem egy nagy szexre, de a feleségem közölte, hogy olvasott a no nut novemberről, és szerinte ha ilyen ügyesen bírtam egy hónapig, akkor mi lenne ha dupláznánk? Persze én küldtem el neki hogy mi az a no nut november, még hónapokkal ezelőtt, szóval csak magamat okolhatom..
Mindenesetre, a november eleje már jóval könnyebben ment, mondhatni meglepően könnyen. Azt hiszem, az agyam elfogadta, hogy nem lesz egyhamar orgazmusom. Az azért biztos, hogy 1.-jén délelőtt hatalmas szex lesz, azt mostmár biztosra megbeszéltük. Szerencsére pont vasárnapra esik. Emiatt persze megint egyre nehezebbek, és egyre lassabban telnek a napok, ráadásul mostmár kihasználja ezt a feleségem a szivatásomra, rendszeresen mondja, hogy ő szívesen leveszi rólam mostmár, ha előbb abba akarom hagyni. Tudja, hogy olyan a jellemem, hogy amikor már ennyit belefektettem és csak kevés van hátra, akkor már saját akaraterőmből is tovább fogom csinálni. Nem tudom hogy fogom kibírni ezt a maradék 10 napot, de ha sikerül, akkor biztos nagyon elégedett leszek. Pedig tudom hogy valahol ez egy hülyeség, de mégis, mi nagyon élvezzük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!